Vuokrajakso

Vuokrajakso on 6 päivää tai 14 päivääJakso alkaa sovittuna päivänä klo 11:00 ja päättyy päättymispäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa.Pöytä pitää tyhjentää arkisin klo 17:00, lauantaisin klo 15:00. Voit kuitenkin tuoda tavaraa varausjaksoa edeltävänä päivänä viimeisen tunnin aikana.Muistakaa täyttää pöytävuokrasopimus, saatte sen kassalta.Säilyttäkää kuitti pöytävuokrasta. Kuitistanne näette pöydän numeron ja maksamanne varausjakson.Jos ette itse halua tyhjentää pöytäänne, teemme sen puolestanne 15 € korvausta vastaan.Voitte lahjoittaa myymättä jääneet tuotteet kirpputorille maksutta, sovittuanne siitä etukäteen.Säilytämme noutamatta jääneitä tavaroita 14 päivää, jonka jälkeen niiden omistusoikeus siirtyy Kyttälän Kirppis Oy:lle.

Hinnoittelu

Saatte pöydänvuokrauksen yhteydessä kassalta yksilöidyt viivakoodilaput. Vuokraan kuuluu yksi tarra-arkki ja yksi tarraton.Myyntijakson jälkeen saatte raportin myydyistä tuotteista.Jokaiseen tuotteeseen kiinnitetään viivakoodillinen tuotelappu.Tuotelappuun kirjoitetaan tuotteet kuvaus, hinta mahdollinen koko, sekä myyjän nimikirjaimet väärinkäytösten estämiseksi.Laput voitte kiinnittää haluamallanne tavalla esim. nuppi tai hakaneuloilla, niiteillä tai ompelemalla.Lappuja ei kerätä takaisin, vaan saatte jakson jälkeen raportin myydyistä tuotteista.Raportista selviää mitkä tuotenumerot on mennyt kaupaksi ja jokaisen tuotteen myyntisaldo näkyy raportilla.Pitääksenne kirjaa myydyistä tuotteistanne kirjatkaa ylös itsellenne mikä tuotenumero vastaa mitäkin tuotettanne.Jos teillä on ns. kimppapöytä ystävänne kanssa suosittelemme, että toinen käyttää esim. parillisia ja toinen parittomia tuotenumeroita.Vaatteisiin kannattaa asentaa kovahälyttimet siten, että tuotelappu jää hälyttimen väliin lappujen vaihtamisen estämiseksi.Käytämme viivakoodillisia tuotelappuja kassatyöskentelyn nopeuttamiseksi ja virheiden välttämiseksi. Omien lappujen käyttö kielletty.Ilmoittakaa kassalle jos haluatte alentaa kaikkien tuotteittesi hintaa esim. 50 %.Henkarit saatte käyttöönne kirpputorilta, henkarien asettaminen vaaterekkiin onnistuu parhaiten takakautta.Vitriinipaikasta veloitetaan 1 € / tuote, vitriinijakso on sama kuin pöytävuokrajakso. Tämän jälkeen veloitetaan uuden jakson maksu. Vitriinipaikan voi vuokrata vain pöydän vuokraaja.

Valvonta

Kirpputorilla on tallentava videovalvontajärjestelmä ja hälytinportit.Hälyttimiä voitte hankkia kassalta korvausta vastaan.Varkaan tai huijarin käräyttämisestä maksamme palkkion.Vaikka olemme panostaneet turvallisuuteen, niin kirpputori ei vastaa kadonneista tai rikkoutuneista tuotteista.Omistusoikeus tuotteisiin on koko ajan myyjällä ja myyjällä on vastuu myymistään tuotteista.

Tuotteet

Tuotteiden pitää olla ehjiä. Jos niissä on jotain huomautettavaa, ilmoittakaa siitä myyntilapuilla.Rikkinäisiä tavaroita ei saa myydä.Tarkistakaa tuotteet ennen ostamista, tuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta.Myytävien tuotteiden täytyy olla puhtaita, huomioikaa tämä myös vaatteissa, KUKAAN EI HALUA OSTAA LIKAISIA VAATTEITA! Ei edes lasten vaatteita!Kirpputorilla ei saa myydä kemiallisia aineita tai tuotteita, joista voi olla vaaraa ihmisille, eläimille tai omaisuudelle. Jos olette epävarma, kysykää ensin kassalta.Tuoteväärennöksien myynti kielletty. Jos näitä havaitaan, ne otetaan pois myynnistä.Vaarallisten teräaseiden myynti pöydissä kielletty, tuo nämä vitriiniin.Nestekaasupulloja, kuten suihkutettavat deodorantit, hyönteiskarkotteet yms. ei saa myydä alakerrassa pelastusviranomaisten määräyksestä.K18 tuotteiden myynti vain kirpputorin omistajan luvalla. Jos olette luvan saanut, sijoittakaa k18 tuotteet niin, että ne eivät ole lasten näkyvillä.Tuotteita ei saa sijoittaa käytäville.Jakson päätyttyä pöydän pitää olla tyhjä ja kuljetuksessa käytetyt pahvilaatikot on vietävä pois.

Tilitys ja pöydän tyhjennys 


Kun tulet tyhjentämään pöytää ilmoita siitä kassalla, varaudu näyttämään kuitti pöytävuokrasta tai henkilöllisyyspaperit.Älä poista viivakoodilappuja ennen tavaroiden pois vientiä, tarkistamme satunnaisesti pöydän tyhjentäjien tavarat. Tämä on rutiini toimenpide ja kaikkien edun mukaista.Muista ottaa mukaasi mahdollisesti vitriinissä tai tiskin takana olevat tuotteesi.Pöytä pitää tyhjentää arkisin klo 17:00, lauantaisin klo 15:00. Sunnuntaisin olemme suljettu.Jos olet käyttänyt hälyttimiä poistata ne kassalla.Maksamme tilitykset ilmoittamallenne pankkitilille jakson päätyttyä tai viikoittain sovittaessa.Tilitykset näkyvät tilillänne pankista riippuen neljän arkipäivän kuluessa.Pöytäsi myyntiä voit kysyä kassalta.

Kyttälän Kirppis

Aleksanterinkatu 10
33100 Tampere 
info@kyttalankirppis.com
Puh. 0440 500 522

Aukioloajat
Ma - Pe 11 - 18
La 11 - 16
Su Suljettu